«

»

Čvn 03 2015

Print this Příspěvek

Alternativní léčba

Alternativní léčba vážných chorob.

Moje osudová společnice životem mne upozornila na velmi zajímavý videorozhovor,  týkající se klasické medicíny,  chemické medikace farmakologického průmyslu a funkčností přírodních produktů.

Videorozhovor je od renomované reportérky ČT Daniely Drtinové, která ve své DVTV prezentovvala tento rozhovor, tedy je možné ho považovat za ten důvěryhodnější (otázke je, zda li můžeme důvěřovat reportérům obecně).

Milan Calábek

Univerzita Nové doby
http://video.aktualne.cz/dvtv/dejiny-mediciny-jsou-dejiny-placeba-konstatuje-filozof/r~b4aa870205df11e5bc3a0025900fea04/

Základní poznámky :

lektiny způsobují rakovina tl.střeva
účinný přírodní lék: chaluha bublinatá

Léčba rakoviny obecně

mořská okurka >frongosid>lek rakoviny slinivky úspěšnost 98%, prsu úsp.95%, melanom úsp. 90%

Kdo je Milan Calábek

původně pracoval jako dramaturg, režisér, překladatel divadelních her v Národním divadle v Praze, Divadle Petra Bezruče v Ostravě a naposledy ve Vinohradském divadle v Praze.

Když před 36 lety „přežil svoji smrt“, stal se abstinentem, vegetariánem, odešel z divadla, začal spolupracovat s prof. Kahudou v Psychoenergetické laboratoři a stal se víceprezidentem Filipínského léčitelského kruhu. Zabýval se nejen léčitelstvím, ale i etnografií, cestoval, studoval buddhismus a meditoval v tibetských klášterech v Nepálu.

Po roku 1990 založil esoterické centrum MANDALA, v kterém pracovali čeští a slovenští léčitelé. Kromě léčebny jeho součástí bylo hudební nakladatelství, knihkupectví specializované na duchovní literaturu, stejně specializovaná cestovní kancelář a čajovna pro hosty.

V roce 1997 jako součást centra MANDALA založil Univerzitu Nové doby, kde přednášejí nejlepší čeští a zahraniční odborníci různé duchovní a esoterické obory.

Sám se na její půdě věnuje především tématům archetypální psychologie, léčbě změnou modelu skutečnosti, individuální fytoterapii, hypnóze, aurické typologii, meditaci, buddhismu a dalším oborům.

Zdroj:: http://www.mandala-praha.cz/milan-calabek2/

Permanent link to this article: http://www.dovolenkovnik.cz/2015/06/alternativni-lecba/