«

»

Led 28 2024

Print this Příspěvek

Do Itálie bydlíkem bez váh> Z Brna do dolomitů Badia mimo váhy

Po čase jsem se pustil opet do záznamů trasy na cestování a zejména z důvodu vážení na Rakouských silnicích.

V základní sestavěm řidič, 2x propan, 30% voda, 75% nafta je váha obytky ducato 6,9m 3460kg 🙁 takže pro jistotu mimo váhy, protože ješte žena, pes,lyže a trocha jídla …)

Trasa z Brna přes Mikulov, kde následně z A5 sjedu na Msistlelbach (váha č.1 směr Wien) a objedu časté kontroly na A5 Brno Vien, pokud projedu Mistelbach, navigace mne dál vede zpět na A5 ale již za váhou.

Dál na Vídeň již bez kontrol.

Za Vídní , za Wiener neustadt odbočím na S6 směr na Semmering a po S6 až na Katschberg sedlo (placený tunel 7€ takže přes sedlo) .

Z Katschbergu přas kopec/sedlo, dál na Lienz ale v obci Steinfeld projedepe přes město, pač na silnici 100 u Steinfeldu je opět váha (není ale často užívaná ale kdo ví).
Pak již po č. 100 až do Lienz.
Za Lienzem (hned! jak se odbočí na jih ca 1km sjet v obci Leisach, resp. Leisach Grieso na krátkou objízdnou silnic podél trati vlaku (500m) a minout další možnou kontrolní váhu, nebo větší objížďka přes Burgfrieden (3km) a pak zpět na silnici 100 adále na Thal již bez kontrol do IT.

 

Váhy jsou zde:

 

Permanent link to this article: http://www.dovolenkovnik.cz/2024/01/do-italie-bydlikem-bez-vah-z-brna-do-dolomitu-badia-mimo-vahy/